Triflafater legfrissebb hírei

150 legjobb termelő között

Az elmúlt évek során, másodszorra kerültünk be a TOP 150 termelői kalauzba, vagyis 150 legjobb termelő közé választottak bennünket! A 150 termelőhöz olyan kulcsszavak kapcsolódnak, mint a longevity, vidék, lokalitás, támogatás, magyar termelők, #nemmindegymiteszel, tiszta élelmiszer, és természesetesen a slow food! Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy mi is helyet kaptunk közöttük! Szerezzétek be a könyvet, vagy
Read More

VI. Szarvasgomba nap 2024. – Erdő kincsei

Erdő kincsei – négykezes gourmet vacsora szarvasgombára és erdei alapanyagokra hangolva. Erdeink kincsét mutatjuk be, ahol a többféle szarvasgomba mellett az ehető és iható vadnövények sokszínűségét és ízgazdagságát is megismerhetik.

V. Szarvasgombanapok 2023.

Örömmel várunk az idei Szarvasgomba napokon, Palkonyán a Trifla Kóstolóházban. Az  idei szezonban fantasztikus kincseket rejt az erdő, gyere fedezd fel velünk kóstolással vagy kutyás kereséssel!

IV. Szarvasgomba napok Triflafaterrel

Idén október 22-23-án rendezzük meg a IV. Szarvasgomba napot Palkonyán.Kétféle eseménnyel szeretnénk közelebb hozni az érdeklődökhöz a szarvasgombát: egy vasárnap délelőtti Szarvasgomba Workshoppal és a szombat esti Szarvasgomba Gourmet vacsorával.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxOKTÓBER 22. (SZOMBAT)SZARVASGOMBA GOURMET VACSORAÖrömmel invitálunk a Szarvasgomba Gourmet Vacsoránkra, melyet Triflafater készít el. Több féle szarvasgomba, több fogás izgalmas illatokkal és őszi ízekkel, hangulatokkal. GOURMET
Read More

Szezonnyitó Kenyér illata szarvasgombával

Szezonnyitó eseményünk a 4. alkalommal megrendezésre kerülő Kenyér illata rendezvény, ahol minden a kovászos kenyérről szól Palkonyán és természetesen a szarvasgombáról a Trifla Kóstolóházban.Vendégeink is lesznek szombaton: szakavatott pékek Pécsről#Kata Kenyere, akinek a kenyerét kínáljuk nyitásunk óta és imádjuk!#Csonka Gergő vagyis Gergő kenyér, aki nagyszerű finomságokat készít nektek frissen és ropogósan.– Coccolinka toszkán kenyérgolyók kecskesajtos, szárított paradicsomos
Read More

Kiskutyáink születtek

Szálka kutyánk anyuka lett november 19-én. Összesen 9 kiskutyánk lett különböző színvarációkban, a kiskutyák szépek és egészségesek. Szálka kutyánk 50% magyar és 50% németvizsla, míg a kiskutyák apukája 100% hosszúszőrű magyar vizsla. Született 2 zsemleszínű. három fekete, egy mogyoróbarna, két bézs-barna foltos és egy barna-fekete foltos kiskutyák. Nagy az öröm és igazi kihívás a nevelésük,
Read More

III. Szarvasgomba nap Triflafaterrel

Idén október 16-17-én rendezzük meg a III. Szarvasgomba napot Palkonyán. Kétféle eseménnyel szeretnénk közelebb hozni az érdeklődökhöz a szarvasgombát: egy vasárnap délelőtti Szarvasgomba Workshoppal és esti Szarvasgomba Gourmet vacsorával szombaton. OKTÓBER 16. (SZOMBAT)SZARVAGOMBA GOURMET VACSORA Örömmel invitálunk a Szarvasgomba Gourmet Vacsoránkra, melyet Triflafater készít el. Öt féle szarvasgomba, öt fogás izgalmas illatokkal és őszi ízekkel,
Read More

Slow vacsora est

Szüreti Nyitott Pincék alkalmával egy különleges vacsora estre várjuk vendégeinket: Az idei esztendőben egy 0. nappal bővül a rendezvény, kedveskedve ezzel a gasztronómia szerelmeseinek: a pénteki napon ugyanis a Slow Living Mozgalom tagjaival összefogásban készítettünk egy izgalmas menüsort, ahol a fókuszban a szarvasgomba, a helyi alapanyag és az összefogás áll.Foglalj nálunk közvetlenül, hiszen maximum 16
Read More

Hazai kistermelők támogatása

riflafater vagyis Hárságyi Balázs őstermelő a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt.-től „Hazai (kis)termelők támogatása” keretében 1.000.000 Ft támogatást nyert.

Házi Pék Délelőtt

Házi Pék Workshop –   A Házi Pék Workshopon bevezetünk a kovászos kenyér elkészítésének rejtelmeibe, a kenyér készítés hosszas folyamatának különböző fázisait demonstrálva mutatjuk meg. A délelőtt folyamán mindenki elkészítheti saját házikiflijeit majd együtt megsütjük. A 4 órás workshopon a kelesztés, dagasztás, formázás folyamatait mutatjuk be demonstrálva, miközben saját kifliket kelesztünk, gyúrunk, formázunk, majd ízlés
Read More