Október 11-13-ai hétvégén a fókuszban az őszi erdő (ehető) kincsei,ahol kiemelt figyelmet kap a szarvasgomba.

Október 11-én pénteken fantasztikus szarvasgombás vacsorával 🍽 készül Triflafater @ÉRSEK ÉDEN Gergely Érsek séf közreműködésével, aki minden egyes fogást különböző szarvasgombákra hangol Vaj Bisztró és Vendégház ban Palkonyán.
Október 12-én szarvasgomba kereső kutya 🐕🐾bemutató a Malomparkban és egy izgalmas workshop: Szarvasgomba és a gasztronómia címmel lesz a program, természetesen a Hárságyi Pince közreműködésével.
Részletes programok és jelentkezési feltételek itt:

október 11. gourmet vacsora: https://www.facebook.com/events/625263811330543/

Örömmel várunk minden szarvasgomba rajongót az első Triflafater szarvasgombás gourmet vacsoránkra. Vendégünk az általunk nagyra tartott szarvasgomba rajongó séf Gergely Érsek az ÉRSEK ÉDENtől, aki saját ültetvénnyel rendelkezik és izgalmas menüket kreál szarvasgombával. Most sem lesz másképp! Itt nemcsak a séfnek, de a vendégnek is közre kell működnie az étel felfedezésében, hangolásában! Vacsoránk öt fogását öt féle szarvasgomba karaktere ihlette.
A fogások mellé Hárságyi és Kaproczai borokat kínálunk.
****************************************
MENÜ:
> Gyöngytyúk mousse, som fluid gel, Tuber brumale

> Kukorica krémleves, mille feuille parmezánból, Tuber uncinatum

> Édeskömény, borjúmirigy, Tuber magnatum

> Lassan sült kacsamell, búza-rizottó, padlizsán kompót és Tuber macrosporum

> “Szarvasgomba termőföld ” desszert homoki szarvasgombával

Vacsora ára: 17.990 Ft (mely tartalmazza a menüsort és a borokat, a további fogyasztás a kiskereskedelmi árlista alapján kerül elszámolásra.)

A férőhelyek száma limitált, jelentkezés sorrendjében tudjuk vendégeinket fogadni.
Jelentkezni az r_szilvia@borviraghaz.hu emailen vagy a 06 30 42 62 958-as telefonszámon lehetséges október 8-ig.
Vacsoránkat a palkonyai Vaj Bisztró és Vendégház rendezzük, mely a Fő u. 42-ben található.