Szarvasgomba a szenvedélyünk, hisszük, hogy egy kincs, amit a Föld, az Erdő ad nekünk. Workshopunkkal szeretnénk közelebb hozni a szarvasgombát, útmutatót adni, hogy kell értelmezni, kezelni. Bemutatjuk milyen fajták vannak, azok milyen jellemzőkkel bírnak. Választ adunk arra hogyan érdemes hasznosítani a gasztronómiában, és milyen ételekhez, borokhoz ajánljuk. A workshopon kóstolóval is készülünk, nemcsak a szarvasgombából, de Hárságyi Pince boraiból is. Workshopon Gergely Érsek szarvasgomba szakértő séf és Triflafater szarvasgombász vesz részt. A workshop helyszínét a PalKonyha, Panzió, Speiz biztosítja.
A workshop egy keresési bemutatóval kezdődik a Malom – parkban a patak parton, majd a a Palkonyhában folytatódik.
Részvételi díj: 6000Ft/fő
Előzetes regisztráció szükséges!

Jelentkezni: r_szilvia@borviraghaz.hu emailen vagy a 06304262958-as telefonszámon lehet.
Kezdési időpont: október 12. 10:00 óra találkozó a PalKonyhánál.
Helyszín: Palkonyha , Palkonya Fő u. 76.