Szüreti Nyitott Pincék alkalmával egy különleges vacsora estre várjuk vendégeinket:
Az idei esztendőben egy 0. nappal bővül a rendezvény, kedveskedve ezzel a gasztronómia szerelmeseinek: a pénteki napon ugyanis a Slow Living Mozgalom tagjaival összefogásban készítettünk egy izgalmas menüsort, ahol a fókuszban a szarvasgomba, a helyi alapanyag és az összefogás áll.Foglalj nálunk közvetlenül, hiszen maximum 16 helyet tudunk biztosítani .
MENÜ:
- kacsamáj terrine/Heppenheimer kaszinó tojás/ szarvasgomba/ Rácz Lilla Brut pezsgő
- narancs/édesburgonya/bárány sült/Triflafater nyári szarvasgomba/bor
- Zichy marhapofa/francia szarvasgombás burgonya/ Fekedi stifolder morzsával/Trifla Cabernet Franc (Hárságyi Pince)
- Trinitás sajttorta homoki szarvasgombával/ gyümölcs bumm
- bormenü ára borral (pezsgővel): 10.900.-
menü ára (alkoholmentesen): 8.900.-- Foglalásokat a www.triflafater.hu/kostolohaz oldalon lehetséges.
- Lassuljatok velünk a szüreti időszakban is!