Szarvasgomba a szenvedélyünk, hisszük, hogy egy kincs, amit a Föld, az Erdő ad nekünk. Reméljük ez a szenvedély ragadós! Workshopunkkal szerettük volna közelebb hozni a szarvasgombát. Bemutattuk milyen fajták vannak, azok milyen jellemzőkkel bírnak. A workshopon kóstolóval is készülünk, nemcsak a szarvasgombából, de Hárságyi Pince boraiból is. Workshopon Gergely Érsek szarvasgomba szakértő séf és Triflafater szarvasgombász vesz részt. A workshop helyszínét a PalKonyha, Panzió, Speiz biztosítja.
A workshop egy keresési bemutatóval kezdőtt a Malom – parkban a patak parton, majd a a Palkonyhában folytatódott. Köszönjük a helyszínt Palkonyhának, a fotót Bettinának, @Food&Interier Photography Sopron , Vrancsik Tibornak és Lilo kutyájának.

dátum: 2019. október 12.