Idén október 17-én rendezzük meg a II. Szarvasgomba napot Palkonyán.

Két fő eseménnyel szeretnénk közelebb hozni az érdeklődökhöz a szarvasgombát: egy délelőtti Szarvasgomba Workshoppal és egy esti Szarvasgomba Gourmet vacsorával. Vendégünk Érsek Gergely nagyrabecsült séf lesz az Érsek Édentől.

SZARVASGOMBA WORKSHOP 10:00-TÓL

Szeretettel várunk II. Szarvasgomba Workshopunkra, ahol megismerheted és megkóstolhatod a szarvasgomba fajtákat, láthatod, hogyan keres Szálka kutyánk szarvasgombát, beszélgetünk, befogadjuk az illatokat és az ízeket egyszerre.

Program:
🐾 10:00 regisztráció, welcome drink (Hárságyi Pince)
🐾 Szarvasgomba keresés Szálkával
🐾 Őszi Szarvasgomba tapasok 5 féle szarvasgombával mellé Hárságyi borok
🐾 Beszélgetés a szarvasgombáról, lehetséges termesztésről, a konyhai felhasználásról, eszközökről

Az Őszi Szarvasgomba tapas-okat Triflafater és Gergely Érsek készíti el Nektek.
Készülünk borokkal és házi szörpökkel és ezek variációival.
A program kültéri lesz, kérjük úgy öltözzenek.
Helyszín: Palkonya Faluháza gyönyörű kilátással

A részvételi díj 5500 Ft/fő.
⏳Előzetes jelentkezés szükséges, férőhelyek száma korlátozott.
Regisztrációt kérjük a következő linkre küldeni október 13-ig:

https://forms.gle/ZqDPptaVbdD8H2WFA

Telefonon érdeklődni Hárságyi Balázsnál (Triflafater): 06 30 8719719

További információ: https://www.facebook.com/events/361135011735130/

🛅 Szálláskínálatunk:
Borvirág Vendégház (2 szoba) www.borviraghaz.hu
Parázs vendégház (3 apartman) www.parazsvendeghaz.hu

SZARVASGOMBA GOURMET VACSORA 18:00-TÓL

Örömmel invitálunk a Szarvasgomba Gourmet Vacsoránkra, melyet nagyrabecsült séf barátunkkal Gergely Érsekkel az ÉRSEK ÉDEN tulajdonosával készítjük el. Öt féle szarvasgomba, öt fogás izgalmas textúrákkal, illatokkal és őszi ízekkel, hangulatokkal.
A fogások mellé borokat kínálunk a Hárságyi Pincetől és a Villányi Borvidék borászaitól.
Őrületes ízek, illatok és élmény vár október 17-én 18 órakor a Vaj Bisztró és Vendégházban.
– – —————————————— – –
ÖT FOGÁSOS MENÜ ÖTFÉLE SZARVASGOMBÁRA HANGOLVA:

⚜️Kacsamáj mousse gömböcske, céklatextúrákkal, téli szarvasgombával (Tuber Brumale)
⚜️Beluga lencskrém leves, szalonna morzsával, nagyspórás szarvasgombával (Tuber macrosporum)
⚜️Házi zöld tészta, paszternákos sajtmártással, ropogós paszternák pelyhekkel, amarant mikrozölddel és Isztriai szarvasgombával (Tuber Magnatum)
⚜️Slow borjúgerinc, gyökérzöldséges árpával, Burgundi Szarvasgombával (Tuber Uncinatum)
⚜️Homokiszarvasgomba desszert sütőtök hangolódással

Az öt fogásos menü borral: 17.900 Ft/fő.
⏳Előzetes jelentkezés szükséges, férőhelyek száma korlátozott.

Regisztrációt kérjük a következő linkre küldeni október 13-ig:

https://forms.gle/ZqDPptaVbdD8H2WFA

Telefonon érdeklődni Hárságyi Balázsnál (Triflafater): 06 30 8719719

További információ: https://www.facebook.com/events/1284420218560918/
https://www.facebook.com/events/361135011735130/

🛅 Szálláskínálatunk:
Borvirág Vendégház (2 szoba) www.borviraghaz.hu
Parázs vendégház (3 apartman) www.parazsvendeghaz.hu
Vaj Bisztró és Vendégház (2 apartman) www.vajbisztro.hu

Várunk örömmel! Triflafater és Csapata