Nagy öröm és meglepetés, hogy a Magyar Konyha magazin TOP100 termelői kalauzában a legjobb 100 termelő közé választott minket. 😇A legjobb hazai alapanyagnak számít Triflafater szarvasgombája 🥰 A csodás Föld, Erdő és persze Szálka kutya nélkül mindez nem lenne. 🌳🐾🪨🙏🏻 Hamarosan kóstolható is lesz Trifla Kóstolóházban 🪑

„A Madary Orsolya és Sümegi Noémi által szerkesztett, ünnepi gasztrokalauzban szerepel a családi gazdaságok leírása, jellemző termékeik, valamint egy címlista, amelyből az is kiderül, mi hol kapható és melyik termelő vállal házhoz szállítást – áll a közleményben.”

„Ez a kis kötet nemcsak alapanyagokról, sajtokról, kendermagos tyúkokról, akácmézről, szarvasgombáról szól, hanem emberekről is. Olyan gazdákról (termelőkről és tenyésztőkről), akik makacsul kitartottak egy gondolat mellett, szívós munkával megváltoztatták a sorsukat, és ma már csak egyetlen cél lebeg a szemük előtt: a hitelesség.”

cikkek:

100. Magyar Konyha

origo.hu Táfelspicc

index.hu

diningguide